Ispovest devojčice koja je išla u odeljenje sa dečakom koji je izvršio masakr na Vračaru: "Bio je tih i imao je dobre ocene"

03.05.2023

10:33

0

Sumnja se da je dečak ubio nekoliko osoba

Ispovest devojčice koja je išla u odeljenje sa dečakom koji je izvršio masakr na Vračaru: "Bio je tih i imao je dobre ocene"
Pucnjava na Vračaru - Copyright TAnjug/Zoran Žestić

Među preživelim đacima u OŠ "Vladislav Ribnikar" zavladao je strah, a učenica koja ide u odeljenje sa dečakom koji je izvršio masakr u školi na Vračaru kaže da je on bio tih i povučen.

- Imala sam fizičko i išla sam na sledeći čas u učionicu koja se nalazi na poslednjem spratu škole. Čula sam pucnje, mislila sam da su petarde i videla sam radnika obezbeđenja kako je pao na pod. Potrčala sam dole, vratila se na fizičko i rekla nastavnici da sam čula pucnje. Brzo smo otišli na bezbedno i čekali da se završi - kaže Evgenija, učenica 7/4 u koje ide i pomahnitali dečak.

Evgenija je istakla da nije videla povređene učenike.

- Dole na fizičkom smo bili samo mi iz 7/4. Nekoliko minuta nakon pucnjave došla je policija, svi smo bili uplašeni. Čula sam da su neki đaci iz 7/2 povređeni, da je jedan dečak upucan u nogu. Ja sam pre bila u tom odeljenju, družila sam se sa tom decom - ističe Evgenija. 

Ona navodi da dečak koji je počinio ubistvo nije mnogo pričao.

- Išla sam u razred sa tim dečakom. Bio je tih, nije mnogo pričao. Imao je dobre ocene, ne bi to očekivala od njega. Pošto sam promenila odeljenje niko mi nije pričao o njemu, nisam znala da bi se to moglo desiti - navela je Evgenija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike