Istraga bizarne smrti u Obrenovcu: Dejan se sapleo o lanac od psa, pao i udario glavom o beton! Čeka se nalaz obdukcije

02.05.2023

13:07

0

Autor: Mi. S.

Prvi rezultati istrage ukazuju na to da je reč o nesrećnom slučaju

Istraga bizarne smrti u Obrenovcu: Dejan se sapleo o lanac od psa, pao i udario glavom o beton! Čeka se nalaz obdukcije
Dejan M. - Copyright Foto: 24sedam/Facebook

Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu smrti Dejana M,. (46) iz Obrenovca, a prvi rezultati ukazuju na to da je reč o nesrećnom slučaju. Čeka se rezultat obdukcije, koja bi trebalo da utvrdi tačan uzrok smrti. Dejan se, da podsetimo, u nedelju oko 22 sata, posvađao i potukao sa sinom (17) u dvorištu porodične kuće.

Svađa između oca i sina, da podsetimo, izbila je u kući, a potom je usledila tuča. Tokom fizičkog obračuna, kako se sumnja, Dejan se sapleo o lanac kojim je bio vezan njegov pas, pao preko njega i glavom udario u beton.

Maloletni sin Dejana M., kako saznajemo, nije uhapšen niti osumnjičen za smrt oca. On je saslušan i priznao je da je svemu prethodila tuča, ali tvrdi da oca nije gurnuo.

Kako je za medije rekla Dejanova ćerka, njen otac i brat su se posvađali i potukli što se i ranije dešavalo. Obračun su nastavili u dvorištu. Njoj su rekli da je otac izašao ispred kapije, sapleo se o psa i pao. Odmah mu je, kako je ispričala kroz suze, krenula krv iz glave, a lekari koji su stigli nisu mogli ništa da učine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike