Policija će obaviti razgovor sa bivšom ženom Slobodana koji se sumnjiči da je prebio braću: Tvrdi da ju je maltretirao godinama

28.04.2023

10:16

0

Autor: Ekipa 24sedam

Slobodan M. je bio hapšen kao član Belivukovog klana

Policija će obaviti razgovor sa bivšom ženom Slobodana koji se sumnjiči da je prebio braću: Tvrdi da ju je maltretirao godinama
Ilustracija - Copyright Profimedia

Policija će obaviti razgovor sa bivšom ženom Slobodana M., koji je uhapšen zbog sumnje da je brutalno pištoljem pretukao svoju polubraću na Čukarici, nakon navoda iz medija da je trpela višegodišnje nasilje.

Drama se dogodila u nedelju oko 14 sati, a Slobodan M. se sumnjiči da je braću I. M. i L. M. napao u dvorištu i tom prilikom im polomio lobanju i nos. Nakon jurnjave po njivama uhapsili su ga specijalci, a oružje nije pronađeno.

Slobodanova bivša žena je za medije navela da ju je on maltretirao poslednje dve godine, "otkad koristi steroide u kombinaciji sa drogom", da ju je pretukao i izbacio iz kuće u avgustu prošle godine, kao i da strahuje da će ubiti nju i decu ukoliko bude bio pušten da se brani sa slobode.

- Imajući u vidu da su poslednjih dana u dnevnoj štampi u više navrata objavljivani tekstovi u kojima se navodi da je bivša supruga okr. S.M, protiv koga se pred Drugim OJT u Beogradu vodi postupak zbog izvršenja krivičnog dela Nasilje u porodici (u odnosu na braću, oštećene I.M i L.M) i krivičnog dela Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija (jer je kod njega prilikom pretresa stana pronađena određena količina municije), i koji se nalazi u pritvoru, trpela višegodisnje nasilje, koje prethodno nije prijavljivala nadležnim organima, postupajući zamenik javnog tužioca podneo je zahtev nadležnoj PS Čukarica da obavi razgovor sa J.R.M na sve okolnosti koje su u medijima i izneti, nakon čega će se doneti odluka o podnošenju dopune krivične prijave protiv S.M i za krivično delo Nasilje u porodici i u odnosu na bivšu suprugu, u cilju sprovođenja jedinstvenog postupka - saopšteno je iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva.

Podsetimo, u medijima se pojavila informacija i da je Slobodan M. bio hapšen kao član Belivukovog klana, a objavljena je i zajednička fotografija koju je imao sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike