Ovo je Momir sa kojim je policija 14 sati pregovarala da se preda: Pretio da će aktivirati bombu jer mu drug nije vratio pare? (FOTO)

20.04.2023

11:18

0

Autor: 24sedam

Momir R. se vratio u Veternik pre nekoliko godina iz Nemačke s namerom da pokrene privatni posao

Ovo je Momir sa kojim je policija 14 sati pregovarala da se preda: Pretio da će aktivirati bombu jer mu drug nije vratio pare? (FOTO)
Momir R. pretio da će se razneti bombom - Copyright Printscreen/Facebook/MR

Momir R. iz Veternika, koji je tek jutros odustao od svoje namere da se zabarikadiran u kući raznese bombom, napravio je dramu jer mu prijatelj, navodno, nije vratio dug!

On se sinoć, nešto posle 20 sati, zavorio u svoj dom u Ulici Nova 2, preteći da će aktivirati eksplozivnu napravu, a ubrzo je na lice mesta stigla policija, kao i pregovarački tim, koji je nakon 14 sati ubedio Momira da otključa vrata i preda bombu.

Prema nezvaničnim informacijama, Momir R. se vratio u Veternik pre nekoliko godina nakon dugogodišnjeg boravka u Nemačkoj, s namerom da pokrene privatni posao.

Međutim, pozajmio je pare prijatelju koji mu ih nije vratio, što je, kako se navodi, izazvalo ovu dramatičnu situaciju.

Na licu mesta celu noć je bilo prisutno nekoliko policijskih patrola, kao i Hitna pomoć, a drami je prisustvovala i majka Momira R. koja žiivi u kući preko puta.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike