Drama u Novom Sadu još traje, stigao pregovarački tim MUP-a! Muškarac preti da će se razneti bombom: Razlog novčana pozajmica?

19.04.2023

22:59

0

Autor: Mi. S.

Čovek (55) ceo svoj radni vek proveo u Nemačkoj, a nedavno ostao bez velike količine novca

Drama u Novom Sadu još traje, stigao pregovarački tim MUP-a! Muškarac preti da će se razneti bombom: Razlog novčana pozajmica?
Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Višečasovna drama odvija se u Novom Sadu, jer se jedan muškarac, star oko 55 godina, zabarikadirao u montažnoj garaži na svom imanju u ulici Nova 2 u Veterniku i preti da će da se raznese bombom.

Prema pisanju medija, na lice mesta stigao je i pregovarački tim MUP-a.

Prema kazivanju komšija, reč je o čoveku koji je ceo svoj radni vek proveo u Nemačkoj, a koji je nedavno ostao bez velike količine novca.

- Pričao mi je da je pozajmio pare jednom prijatelju. Kasnije se žalio kako on sada ne želi da mu vrati novac. Znam da mu je pare dao na reč, bez ikakve priznanice i potpisa. Sada ne može da dođe nazad do svog novca. Strašno je to. Verujem da se zbog toga odlučio na ovaj dramatičan potez - ispričao je jedan od komšija.

Majka čoveka koji se zabarikadirao, kako tvrde komšije, stanuje u kući preko puta garaže u kojoj se odvija drama. Razveo se pre nekoliko godina. Hteo je i da pokrene biznis sa prodajom automobila.

Pripadnici policije i pregovarački timovi su na licu mesta, a ulaz u tu ulicu u Veterniku blokiran je pre nekoliko sati. Pretpostavlja se da su u toku pregovori sa muškarcem.

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike