Ubistvo ili samoubistvo? Obdukcija rešava misteriju smrti mladića pronađenog u lokvi krvi!

19.04.2023

21:26

0

Autor: Mi. S.

Slučaj i dalje pod velom tajne, jer je telo nađeno u lokvi krvi, između dva ormana

Ubistvo ili samoubistvo? Obdukcija rešava misteriju smrti mladića pronađenog u lokvi krvi!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Obdukcija sa toksikologijom D. R. (29), čije je telo, u lokvi krvi, pronađeno u prepodnevnim satima u prostorijama Prihvatnog centra na Čukarici, na Obrenovačkom putu, biće urađena po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Posle nje, znaće se da li je reč o ubistvu ili samoubistvu.

Posle pronalaska tela D. R., Ispred Prihvatnog centra, u kojem žive raseljene porodice sa Kometa više od 20 godina, okupio se veći broj stanara, koji su u šoku zbog onoga što se desilo. Oni su, kako su ispričali za medije, tužni, jer je otišao jedan mladi život, a da ne znaju okolnosti njegove smrti.

Prema nezvaničnim indormacijama, D. R. nije živeo u prihvatnom centru, ali je često posećivao brata i tetku. Svi su ga znali kao finog mladića.

Slučaj je i dalje pod velom tajne, jer je telo nađeno u čudnom položaju. Navodno, D. R. je zatečen u lokvi krvi, između dva ormana. Tako ga je pronašla njegova tetka, kojoj je došao u posetu. Ona je zajedno sa jednom devojkom koja stanuje u Centru izašla i čekala D. R. da dođe, ali kad nije stigao, ušla je i zatekla ga mrtvog.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike