Pojavio se trenutak stravičnog udesa kod Ade: Automobil udario u semafor i prevrnuo se na krov, "gore" društvene mreže! (VIDEO)

18.04.2023

21:38

0

Autor: Mi. S.

Jedni u komentarima krive vozača BMW, drugi drugog učesnika sudara, a većina obojicu

Pojavio se trenutak stravičnog udesa kod Ade: Automobil udario u semafor i prevrnuo se na krov, "gore" društvene mreže! (VIDEO)
Prevrnut automobil posle nezgode kod Ade - Copyright Instagram_192_rs

Snimak trenutka udarca posle koga je automobil završio na krovu u saobraćajnoj nezgodi koja se sinoć dogodila u blizini pumpe kod tržnog centra Ada Mall pojavio se na društvenim mrežama.

Vozač iz srednje trake, kako se vidi na snimku, prestrojavao se preko pune linije u desnu i tom prilikom izgurao vozača BMW- a, koji se većom brzinom kretao desnom trakom. Kako vozač BMW nije mogao da uspori, sleteo je sa kolovoza, udario u semafor i prevrnuo se na krov.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Niko, srećom, nije teže povređen. Zbog ovog udesa, društvene mreže gore i komentari se nižu kao na traci. Jedni krive vozača BMW, drugi drugog učesnika u nezgodi, a većina obojicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Neki od ostavljenih komentara su: "Obostrana krivica", "Prestrojavanje preko pune linije, užas", "Dobro je da nije bilo ljudi na pešačkom, objica su krivi", "Beli karavan seče put, još nastavlja da vozi kao da se ništa nije dogodilo", "Ovaj sa tamnim autom zabrazdio kao da je pošao na trke".

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike