Sin žene (71) koja je stradala u požaru u Sremčici hitno hospitalizovan: Zadobio opekotine glave u pokušaju da spasi majku (FOTO)

17.04.2023

10:16 >> 11:11

0

Najviše je izgorelo na mestu gde je TA peć

Sin žene (71) koja je stradala u požaru u Sremčici hitno hospitalizovan: Zadobio opekotine glave u pokušaju da spasi majku (FOTO)
Copyright Tanjug/Zoran Žestić

Sin žene (71) koja je stradala jutros u požaru u Sremčici hitno je hospitalizovan jer se, prema prvim informacijama, nagutao dima i zadobio je opekotine glave dok je pokušavao da spasi majku.

Požar je izbio u stanu na drugom spratu, a sin od stradale živi na četvrtom.

Stanar zgrade Dalibor G., ispričao je za Telegraf da ga je komšija pozvao da razvale vrata stana u kojem je živela žena, a da je njen sin već bio tu.

- Kada smo razvalili vrata, njen sin je ulazio unutra dva, tri puta. Kada je ušao treći put malo duže se zadržao, krenuli smo za njim da spasimo njega - rekao je Dalibor i dodao da od dima ženu nije ni video.

 

Naveo je da je oštećen i stan ispod onog u kom je buknuo požar i da je, s obzirom da je električar, odmah isključio struju.

Najviše je izgorelo na mestu gde je TA peć, ali je sin, kako se navodi, rekao da je on isključio peć jer je majka bila dementna, da se ne bi desilo tako nešto.

Navodi i da su skoro svi stanari evakuisani.

Uzrok požara još nije poznat, a uviđaj je u toku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike