Glumili presretača kod Gornjeg Milanovca: Uhapšena dva brata - odranije su poznati policiji i osuđivani

09.04.2023

14:30

0

Njima je određeno zadržavanje do 48 časova

Glumili presretača kod Gornjeg Milanovca: Uhapšena dva brata - odranije su poznati policiji i osuđivani
Copyright MUP

Dva brata Uroš M.(26) i Nemanja M. (35) uhapšeni su zbog sumnje da su u mestu Nevade, kod Gornjeg Milanovca, glumili policijske presretače, a obojica su odranije poznata policiji.

Prema nezvaničnim saznanjima, Uroš i Nemanja su ranije osuđivani zbog krivičnih dela sa drogom, a Nemanja ima i druga krivična dela u svom dosijeu.

Uroš pijan vozio BMW sa bliknerima

Pexels
 

Pripadnici MUP PU Čačak uhapsili su dvojicu muškaraca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela - lažno predstavljanje i ugrožavanje sigurnosti.

Policija je juče oko 18 časova zaustavila vozilo BMW na kojem su se nalazili uključeni blinker, a za volanom se nalazio Uroš, dok je na suvozačevom mestu bio Nemanja.

Kako se sumnja, oni su neposredno pre nego što ih je zaustavila policija, presreli i izvršili kontrolu putničkog vozila marke "pežo" kojim je upravljao vozač (26).

Policijski službenici su privremeno oduzeli vozilo marke BMW, dok su alkotestiranjem Uroš M. utvrdili da je imao 1,01 promil alkohola u organizmu.

Njima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Gornjem Milanovcu.

Apel MUP-a

Kako je navedeno, postoje indicije da su osumnjičeni u prethodnom periodu na isti način oštetili više naših i stranih državljana i MUP zato apeluje na građane ukoliko su bili njihove žrtve da slučaj prijave na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

(Blic)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike