Presuda Snajperu u četvrtak; Završeno suđenje, optužen da je oteo i mučio bivšu devojku!

04.04.2023

22:10

0

Autor: Mi. S.

Suđenje od početka bilo zatvoreno za javnost,, a U. J., dobila status posebno osetljivog svedoka

Presuda Snajperu u četvrtak; Završeno suđenje, optužen da je oteo i mučio bivšu devojku!
Slobodan Milutinović Snajper - Copyright Printscreen/Facebook

Slobodanu Milutinoviću Snajperu (39), optuženom da je u septembru prošle godine u jednom stanu tukao i maltretirao sugrađanku U. J. (23) sa kojom je navodno ranije bio u vezi, završeno je danas suđenje u Višem sudu u Novom Sadu. Presuda Milutinoviću biće izrećena u četvrtak. Milutinović se tereti za četiri krivična dela: otimicu, protivpravno lišenje slobode, zlostavljanje i mučenje i ugrožavanje sigurnosti.

Suđenje Milutnoviću je od početka bilo zatvoreno za javnost, a tokom dokaznog postupka saslušani su Milutinović, U. J., koja je dobila status posebno osetljivog svedoka, kao i svedoci i veštaci.

Printscreen/ATV
Hapšenje Slobodana Milutinovića Snajpera

Milutinović je, kako se navodi u optužnici, 19. septembra 2021. godine u jednom stanu, tukao i maltretirao sugrađanku U. J. sa kojom je ranije navodno bio u emotivnoj vezi. Istraga je, međutim, bila proširena i na period pre toga, jer je navodno i ranije bio nasilan prema njoj.

U. J. i  i Milutinović su navodno bili u emotivnoj vezi više od godinu dana, posle čega je ona odlučila da je prekine, ali on, navodno, nije mogao da se pomiri sa raskidom, pa je te večeri pozvao da razgovaraju, posle čega je odveo u iznajmljen stan i tamo držao.

Sasluašane su majka i rođena sestra U.J, a pored njih, svedočila su i četvorica policajaca koji su te večeri 19. septembra bili na intervenciji, kao i drugarica žrtve.

Krajem oktobra lane, Novosađanka U.J. je dopunila svoju ranije datu izjavu i ispričala je šta se dešavalo u njihovoj vezi pre nego što ga je prijavila za otmicu. Kao posebno osetljivi svedok, izjavu je dala iz skrin-sobe.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike