Kafanska tuča u Borči izbila zbog pevačice?! Pobegla BMW-om s jednim od osumnjičenih - dvojica muškaraca izbodena, jedan ima prelom lobanje!

04.04.2023

15:45

0

Autor: M. B.

Kod jednog osumnjičenog je pronađen nož sa tragovima krvi

Kafanska tuča u Borči izbila zbog pevačice?! Pobegla BMW-om s jednim od osumnjičenih - dvojica muškaraca izbodena, jedan ima prelom lobanje!
Copyright Pixabay

Tuča koja je izbila u noći između nedelje i ponedeljka, oko 4 sata ujutru u kafani "Bela lađa" u Borči, a u kojoj su su teško povređena trojica muškaraca izbila je, kako se sumnja, zbog pevačice S.M..

Policija je ubrzo privela trojicu muškaraca koji se sumnjiče za ovaj napad. Uhapšeni su D. S., M. P. i M. J., kod kog je pronađen nož sa tragovima krvi.

Sumnjiče se da su izvršili krivična dela učestvovanje u tuči i teška telesna povreda.

U policijsku stanicu dovedena je i pevačica S. M., koja je zajedno sa jednim od osumnjičenih pobegla iz kafane nakon tuče, svojim automobilom "BMW". Ona je puštena na slobodu.

Podsetimo, nakon kafanske tuče u bolnicu su sa teškim telesnim povredama primljeni Filip J. (32), Vladimir Ć. (41) i Stefan D. (33). Vladimir je u bolnicu primljen sa prelomom lobanje, Filip je zadobio ubode u debelo meso, a Stefan u grudi i zadnjicu. 

Inspektori su obavili razgovor sa vlasnikom kafane u Borči, ali i svedocima, koji su ispričali da su u tuči su radile pesnice, palice i noževi.

(Blic)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike