Teška nezgoda u centru Beograda: Motociklista prevezen u Urgentni centar, vozač automobila uhapšen

03.04.2023

09:04

0

Autor: M. B.

Saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć oko 23 časa

Teška nezgoda u centru Beograda: Motociklista prevezen u Urgentni centar, vozač automobila uhapšen
Ilustracija - Copyright RINA

Vozač motocikla teško je povređen nakon što se sudario sa automobilom sinoć oko 23 časa, na uglu ulica Starine Novaka i 27. marta u Beogradu.

Povodom ove nezgode oglasili su se iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, navodeći da je dežurni tužilac izašao na lice mesta radi vršenja uviđaja u saradnji sa saobraćajnom policijom.

- Na licu mesta motociklista je prevezen u Urgentni centar, a vozač automobila S. A. koji je prouzrokovao saobraćajnu nezgodu po nalogu tužioca je zadržan u trajanju od 48 časova - navode iz tužilaštva.

Dodaju da je vozač automobila alkotestiran na licu mesta i da nije imao prisustvo alkohola.

- Dežurni tužilac je naložio da se u daljem toku postupka izvadi krv od osumnjičenog, da se izvrši vanredni tehnički pregled vozila, i da se izuzme video nadzor raskrsnice gde se dogodila saobraćajna nezgoda. U navedenom roku biće saslušan osumnjičeni, ispitaće se ostećeni kada bude zdravstveno sposoban, ispitaće se svedok suvozač i preduzeti ostale neophodne dokazne radnje - navode iz tužilaštva.

Mediji su preneli da je se nezgoda dogodila kada je automobil skretao iz Ulice 27. marta u Starine Novaka, te da je naglo promenio smer i da motociklista, koji se kretao propisno, nije mogao da reaguje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike