Pritvor za majku iz pakla koja je ćerki vezivala ruke u hranilici: Naloženo psihijatrijsko veštačenje, ispitaće se i otac koji je sve otkrio

24.03.2023

11:24

0

Autor: M. B.

Otac deteta je postavio skrivenu kameru u stanu i otkrio stravično nasilje

Pritvor za majku iz pakla koja je ćerki vezivala ruke u hranilici: Naloženo psihijatrijsko veštačenje, ispitaće se i otac koji je sve otkrio
Ilustracija - Copyright Ilustracija / Profimedia

J. M. (32) iz Pančeva, koja je uhapšena zbog sumnje da je poslednja četiri meseca svoju trogodišnju ćerku vređala, nazivala pogrdnim imenima, vezivala joj ruke u hranilici za decu i izbacivala je na terasu, saslušana je u Osnovnom javnom tužilaštvu u tom gradu, nakon čega joj je određen pritvor.

U saopštenju tužilaštva navodi se da su predložili da joj se pritvor odredi zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na oca kao zakonskog zastupnika maloletne oštećene i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo imajući u vidu da je isto vršila u kontinuiranom periodu, a da je ovaj organ odmah po saznanju za isto uhapsilo J.M..

OJT u Pančevu je na osnovu ostvarene koordinacije sa CZSR „Solidarnost“ Pančevo utvrdilo da u dosadašnjem periodu u predmetnoj porodici nije bilo prijava za nasilje u porodici, navodi se u saopštenju.

- Tokom postupka dokaznih radnji OJT Pančevo će ispitati oca kao zakonskog zastupnika maloletne oštećene, naložiće neuropsihijatrijsko veštačenje J. M. i preduzeti sve radnje u cilju utvrđivanja bitnih elemenata prijavljenog krivičnog dela a sve u saradnji sa PU Pančevo i CZSR „Solidarnost“ - dodaju iz tužilaštva.

Kako smo ranije pisali, ovo stravično porodično nasilje otkrio je suprug J. M. i otac deteta, koji je postavio skrivenu kameru u stanu, jer je sumnjao da njegova žena zlostavlja dete.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike