Iz čista mira tukli turiste: Povređene četiri žene i muškarac, njemu slomili rebro

25.09.2020

07:59 >> 08:55

0

Kleknuo je na ćebad i počeo vulgarno da se ponaša prema gospođama koje su bile sa mnom. Ja sam onda rekao da to nije lepo, da je ružan takav nastup, kaže

Iz čista mira tukli turiste: Povređene četiri žene i muškarac, njemu slomili rebro
Copyright Sulejman Kordić Foto: Printscreen RTS

Za petočlanu grupu turista, među kojima je bilo i dvoje nemačkih državljana, izletnički dan na Sopotničkim vodopadima, pre dva dana, pretvorio se u trajno ružnu uspomenu. Njih su pretukla dvojica Prijepoljaca od 22 i 24 godine, koje je policija identifikovala.

Četiri žene i jedan muškarac nisu ni slutili da će, dok su sedeli na ćebetu i uživali u prirodnim lepotama, na bilo koji način privući pažnju obesnih mladića.

Povređeni turisti   Foto: Printscreen RTS

– Momak koji je kružio oko nas, kao pričajući telefonom, samo je u jednom momentu kleknuo na ćebad i počeo vulgarno da se ponaša prema gospođama koje su bile sa mnom. Ja sam onda rekao da to nije lepo, da je ružan takav nastup. On kaže: “Nisam ja nikog povredio.” Ja mu zatim kažem: Nisi ti povredio, ali nije lepo tako, to su žene u godinama, i mi smo došli da se odmorimo – prepričava događaj Sulejman Kordić (62) za RTS.

Njemu su polomljena rebra, dok su žene, među kojima su i dve nemačke državljanke, prošle s lakim povredama. Policija je ubrzo identifikovala napadače, a Nemice su o napadu izvestile i ambasadu u Beogradu.

– Sve se desilo na tako lepom mestu, gde su bila i deca oko nas. Mogli su i decu da povrede, a ne samo nas četiri žene i mog teču. To je za mene bilo strašno – žali se Osmana Hasečić iz Berlina.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RTS

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike