Iz čista mira tukli turiste: Povređene četiri žene i muškarac, njemu slomili rebro

25.09.2020 | 07:59 >> 08:55

Kleknuo je na ćebad i počeo vulgarno da se ponaša prema gospođama koje su bile sa mnom. Ja sam onda rekao da to nije lepo, da je ružan takav nastup, kaže

Copyright Sulejman Kordić Foto: Printscreen RTS

Za petočlanu grupu turista, među kojima je bilo i dvoje nemačkih državljana, izletnički dan na Sopotničkim vodopadima, pre dva dana, pretvorio se u trajno ružnu uspomenu. Njih su pretukla dvojica Prijepoljaca od 22 i 24 godine, koje je policija identifikovala.

Četiri žene i jedan muškarac nisu ni slutili da će, dok su sedeli na ćebetu i uživali u prirodnim lepotama, na bilo koji način privući pažnju obesnih mladića.

Copyright Povređeni turisti   Foto: Printscreen RTS

– Momak koji je kružio oko nas, kao pričajući telefonom, samo je u jednom momentu kleknuo na ćebad i počeo vulgarno da se ponaša prema gospođama koje su bile sa mnom. Ja sam onda rekao da to nije lepo, da je ružan takav nastup. On kaže: “Nisam ja nikog povredio.” Ja mu zatim kažem: Nisi ti povredio, ali nije lepo tako, to su žene u godinama, i mi smo došli da se odmorimo – prepričava događaj Sulejman Kordić (62) za RTS.

Njemu su polomljena rebra, dok su žene, među kojima su i dve nemačke državljanke, prošle s lakim povredama. Policija je ubrzo identifikovala napadače, a Nemice su o napadu izvestile i ambasadu u Beogradu.

– Sve se desilo na tako lepom mestu, gde su bila i deca oko nas. Mogli su i decu da povrede, a ne samo nas četiri žene i mog teču. To je za mene bilo strašno – žali se Osmana Hasečić iz Berlina.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: RTS