Stravični detalji tragedije u Grockoj: Komšije tvrde - Otac se namerno zakucao u banderu, hteo da ubije i ćerku i sebe?!

22.03.2023

10:03

0

Autor: M. B.

Komšije kažu da je nastradali hteo da kupi pištolj na crno

Stravični detalji tragedije u Grockoj: Komšije tvrde - Otac se namerno zakucao u banderu, hteo da ubije i ćerku i sebe?!
Ilustracija - Copyright Profimedia

M. V. (55) koji je juče poginuo kada je svojim automobilom "fijat punto" udario u betonsku banderu u Dražnju u beogradskoj opštin Grocka, dok je njegova ćerka M. N. (18) koja je bila sa njim teško povređena, kako smatraju njegovi poznanici, odlučio je da obistini pretnje koje je upućivao ženi i namerno se zakucao vozilom.

 

 

Poznanici nastradalog su ispričali da se on nedavno rastavio od žene.

- Pretio je da će prvo ubiti sebe, a onda je počeo da preti da će ubiti i sebe i dete, ali i svoju majku kako bi njegova žena patila! Nedavno je, kako smo čuli, tražio da kupi pištolj na crno - rekao je komšija za Kurir.

Žena ga je napustila i otišla kod svoje porodice zajedno sa njihovom ćerkom.

Komšije kažu da je ćerka dolazila stalno da obiđe oca, a ovaj put je bila sa drugaricom, u nadi da će ih on odvesti u nijihovu vikendicu. Međutim, kako dodaju, otac je pre polaska rekao da drugarica ostane u kući, a da ćerka krene sa njim i da će se brzo vratiti.

- Imao je nameru oboje da ih ubije - smatra komšija.

Komšija dodaje da na video snimku stravičnog udarca "punta" u banderu, koji se pojavio na društvenim mrežama, se vidi da se zaleteo i da nije pokušao da se zaustavi.

- Ta brzina u tom delu naselja je užasno opasna. On je na mestu ostao mrtav, a njegova ćerka je sa teškim povredama prevezena u bolnicu i lekari joj se bore za život - pričaju komšije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike