Policija intenzivno traga za troje nestalih kod Ada Huje: Uzrok nesreće još uvek nije poznat

19.03.2023

15:35

0

Sinoć na reci Dunav su bili jako loši meteo uslovi, duvala je košava - rekao je načelnik policijske stanice za bezbednost na rekama

Policija intenzivno traga za troje nestalih kod Ada Huje: Uzrok nesreće još uvek nije poznat
Ilustracija - Copyright ATAImages/ A.A.

Načelnik policijske stanice za bezbednost na rekama Ilija Škorić izjavio je danas da policija od sinoć, kada je dobila prijavu o prevrtanju čamca sa četiri osobe kod Pančevačkog mosta, intenzivno traga za troje nestalih i pokušava da locira čamac.

Škorić je za Tanjug rekao da su okolnosti nesreće još nepoznate.

- Dobili smo prijavu sinoć oko 22.30 da se na 1.165. kilometru reke Dunav, negde oko Pančevačkog mosta, prevrnuo čamac sa četiri muške osobe koje se nalaze na njemu - precizirao je Škorić.

On je rekao da je jedan muškarac uspeo da dopliva na levu obalu Dunava i potraži pomoć, nakon čega je smešten u Urgentni centar.

- Sinoć na reci Dunav su bili jako loši meteo uslovi, duvala je košava, bilo je i talasa, te su bili jako nepovoljni uslovi za plovidbu - istakao je.

Škorić je apelovao na sve učesnike u rečnom saobraćaju da koriste registrovana plovila, da ne upravljaju pod dejstvom opijata i ne isplovljavaju kada su loši meteo uslovi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike