Policija objavila snimak hapšenja tinejdžerke! U "smartu" joj našli 8,5 kilograma marihuane (FOTO/VIDEO)

15.03.2023

09:22

0

Autor: J. S. J.

Policija je u Kumodražu zaustavila automobil u kojem su se nalazili osumnjičeni i pregledom vozila pronašla i zaplenila 8,5 kilograma marihuane

Policija objavila snimak hapšenja tinejdžerke! U "smartu" joj našli 8,5 kilograma marihuane (FOTO/VIDEO)
Copyright MUP

Pripadnici MUP-a, UKP, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su J. M. (19) i 17-godišnjeg mladića zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u Kumodražu zaustavila automobil u kojem su se nalazili osumnjičeni i pregledom vozila pronašla i zaplenila 8,5 kilograma marihuane.

MUP je objavio i snimak privođenja.

Osumnjičena se na saslušanju branila ćutanjem, a tužilaštvo je predložilo da joj se odredi pritvor do 30 dana da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovila krivično delo.

J. M. se sumnjiči da je 12. marta ove godine automobilom “smart” otišla na Kopaonik i od N. N. lica preuzela jednu crnu putnu torbu, u kojoj se nalazilo ukupno 8,5 kilograma marihuane upakovane u 20 paketa, i stavila je u prtljažnik vozila kojim je upravljala, dok se na mestu suvozača nalazila maloletna osoba, protiv koje je postupak razdvojen.

Sedamnaestogodišnjak je priveden Odeljenju za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike