Novi snimak filmskog hapšenja na naplatnoj rampi Vrčin: Policija iz "mercedesa" izvukla momka i devojku, u koferu im pronašli drogu! (VIDEO)

05.03.2023

15:59

0

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, njima je određeno zadržavanje

Novi snimak filmskog hapšenja na naplatnoj rampi Vrčin: Policija iz "mercedesa" izvukla momka i devojku, u koferu im pronašli drogu! (VIDEO)
Copyright printscreen/MUP

Vozači koji su se sinoć zatekli na naplatnoj rampi Vrčin, prisustvovali su nesvakidašnoj akciji policije, koja je kod naplatnih kućica iz automobila izvela i lišile slobode mladića i devojku.

Prema prvim informacijama, oni se sumnjiče za proizvodnju i distribuciju opojnih droga.

Slobode su lišeni I. S. (34) i S. J. (30), koji su bili u vozilu marke "mercedes" beogradskih registarskih oznaka, a sada je policija objavila snimak privođenja.

Kako je saopšteno, policijski inspektori su nakon višednevnog operativnog rada, na naplatnoj rampi Beograd, uz pomoć kolega iz Saobraćajne policije, zaustavili "mercedes" koji se kretao iz pravca Niša.

Nakon hapšenja žene S. J. i muškarca I. S., u vozilu su pronađene tri veće kese sa oko 10 kilograma marihuane. Kod osumnjičene je pronađen i paketić sa amfetaminom.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, njima je određeno zadržavanje za krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike