Akcija policije u Beogradu: Uhapšena dvojica muškaraca zbog napada u parku Manjež

02.03.2023

18:53

0

Autor: M. Vu.

M.V. se sumnjiči da je 28. februara ove godine u Ulici kralja Milana u parku Manjež oštrim predmetom ubo dvadesettrogodišnjeg mladića, nanevši mu tešku telesnu povredu

Akcija policije u Beogradu: Uhapšena dvojica muškaraca zbog napada u parku Manjež
Hapšenje Ilustracija - Copyright Tanjug/OMK MUP Republike Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom uhapsili su M.V. (20) zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju i L.J. (18) zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

M.V. se sumnjiči da je 28. februara ove godine u Ulici kralja Milana u parku Manjež oštrim predmetom ubo dvadesettrogodišnjeg mladića, nanevši mu tešku telesnu povredu u predelu leđa.

L.J. koji je bio u društvu sa M.V. se tereti da je ovom prilikom fizički napao dvadesetšestogodišnjeg mladića nanevši mu povrede glave.

Osumnjičenima će biti određeno zadržavanje do 48 sati nekon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Podsetimo, mladić G. U. (23) uboden je pre četiri dana kod parka "Manjež". On je deklarisani pripadnik LGBT populacije i njega su napala grupa muškaraca - pripadnika "Skinhedsa".

- Njih je bilo troje. Napadnuti U. G., potom, Đ. Đ. (26) i I.P. Naišli su na pomenutu grupu i oni su ih napali. Motiv je taj što je G. U. deklarisani gej, a pripadnici Skinsa ih ne vole - rekao je ranije sagovornik iz istrage.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike