U kući držao devet bombi, četiri pištolja, pušku, 488 metaka, detektor za metal i alat za detonaciju: Nišlija imao čitav arsenal! (FOTO)

02.03.2023

17:56

0

Autor: Mi. S.

S. P. kod koga je nađeno oružje osumnjičen i za tešku trađu zajedno sa M. S.

U kući držao devet bombi, četiri pištolja, pušku, 488 metaka, detektor za metal i alat za detonaciju: Nišlija imao čitav arsenal! (FOTO)
Oružje i municija zaplenjeni u Nišu - Copyright MUP

Niška policija zaplenila je bombe, oružje i municiju i u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu uhapsila S. P. (39) iz ovog grada zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio, držao, nosio i stavljao u promet oružje i eksplozivne materije.

Policija je u njegovoj kući pronašla devet ručnih bombi, četiri pištolja, vazdušnu pušku, 488 metaka različitog kalibra, detektor za metal i torbu sa alatom za detonaciju.

S. P. je, kako se sumnja, prethodno, sa M. S. (36), koji je takođe uhapšen, provalio u jedan objekat u Nišu iz koga su ukrali četiri laptopa, televizor i kutiju sa alatom, pa se sumnjiče za tešku krađu. U pretresu kuće S. P. pronađeni su ukradeni predmeti.

Obojici osumnjičenih je određeno zadržavanje od 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Nišu.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike