"Potrebno mi je pet do deset džointa dnevno": Muškarac (31) iz okoline Smedereva uhapšen zbog 130 grama marihuane, pa šokirao odbranom

27.02.2023

14:40

0

Autor: M. B.

U kući N. R. (31) pronađeno je preko 130 grama marihuane

"Potrebno mi je pet do deset džointa dnevno": Muškarac (31) iz okoline Smedereva uhapšen zbog 130 grama marihuane, pa šokirao odbranom
Ilustracija - Copyright Profimedia

N. R. (31) iz Osipaonice kod Smedereva uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje opojnih droga, jer je u njegovoj kući pronađeno preko 130 grama marihuane.

Okrivljeni je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu i u potpunosti priznao krivično delo koje mu se stavlja na teret, a za koje je inače zaprećena kazna zatvora od tri do deset godina, navodi se u saopštenju ovog tužilaštva.

Tužilaštvo navodi da je prema njemu predložilo pritvor zbog bojazni da će boravkom na slobodi ponoviti krivično delo, budući da je, kako su naveli, do sada već pet puta osuđivan, a da prema sopstvenom priznanju marihuanu koristi svakodnevno punih deset godina i to u količini od pet do deset džointa dnevno.

Osnovni sud u Smederevu je iz napred navedenih razloga, odredio pritvor prema osumnjičenom u trajanju od 30 dana, navodi se u saopštenju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike