Karolinu udavio, zatim se predozirao? Živeo na njenoj grbači, proganjao je, pa joj presudio na Dan zaljubljenih! Sutra sahrana u Majdanpeku

17.02.2023 | 09:38

Autor: Lj.K.

Mario I. na telefonu imao aplikaciju na osnovu koje je pratio ženino kretanje

Copyright Facebook/Karolina Ignjatovic (Ignjatovic)

Srpska državljanka Karolina I. (42), koju je u utorak, na Dan zaljubljenih, u nemačkom gradu Kelnu ubio suprug Mario I., a potom presudio sebi, biće sahranjena sutra u rodnom Majdanpeku, dok mesto i vreme njegovog ukopa nigde nisu objavljeni.

Prema informacijama iz medija, on je nesrećnu ženu udavio, a potom je presudio sebi uzevši, navodno, prekomernu dozu droge. Kad je u stan došla policija, on je još uvek davao znake života.

Karolinini prijatelji, šokirani zločinom, opisuju je kao vrednu i sposobnu ženu, koja je prošle godine u maju došla u Keln da bi radila posao medicinske sestre, koji je i ovde savršeno obavljala.

Kako navode, došla je u Nemačku da radi da bi otplatila kredit za stan, a za njom je došao i Mario, koga je trpela samo da bi joj potpisao papire za razvod, na osnovu kojih je mogla povesti decu sa sobom.

U Nemačkoj je Mario kratko radio kao vozač kamiona jer je dobio otkaz, pa je živeo na njenoj grbači. Povrh svega, kažu, bio je bolesno ljubomoran i bukvalno ju je proganjao.

- Na telefonu je imao aplikaciju na kojoj je pratio njeno kretanje, bukvalno je znao kad se nalazi ispred, kad u internatu, kad je na poslu, sve... To je bilo još dok je on bio u Majdanpeku, a ona ovde. Imao je mnogo problema, a najviše sa kockom - navela je jedna Karolinina prijateljica.

Nemačka policija je u utorak pronašla tela bračnog para u stambenoj zgradi u kojoj su živeli, a komšije su potvrdile da su čule vrisku i svađu.

BONUS VIDEO

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam