Sukob maloletnika u Glogovcu: Dvojica srednjoškolaca uhapšena, jedan u bekstvu

16.02.2023

19:10

0

Autor: M. Vu.

Kosovska policija uhapsila je danas dvojicu maloletnika u Glogovcu, dok je treći u bekstvu, a zbog, kako su naveli, tuče koja se desila u blizini srednje škole

Sukob maloletnika u Glogovcu: Dvojica srednjoškolaca uhapšena, jedan u bekstvu
Kosovska policija /Ilustracija - Copyright AP Photo/Bojan Slavković

Kosovska policija uhapsila je danas dvojicu maloletnika u Glogovcu, dok je treći u bekstvu, a zbog, kako su naveli, tuče koja se desila u blizini srednje škole u Pokleku. Klan Kosova javlja da je u incidentu jedan mladić uboden u vrat.

Tuča je policiji prijavljena jutros u 8 časova, a pripadnici Kosovske policije nakon, kako navode, preduzimanja neophodnih operativnih radnji identifikovali su tri osobe za koje sumnjaju da su umešane u slučaj.

Profimedia
 

Dvojica 16-godišnjaka sa istim inicijalima – L. K. uhapšena su, dok je treći u bekstvu, a istraga se, kako je precizirala KP, za sada vodi u pravcu dva krivična dela – „Ubistvo u pokušaju“ i „Neovlašćeno posedovanje, kontrola ili držanje oružja“, piše KoSSev.

Uhapšenima je određena mera 24-časovnog zadržavanja, a povređenima je ukazana medicinska pomoć.

Premda Kosovska policija nije saopštila broj povređenih, kao ni vrste povreda, prištinski Klan Kosova prenosi, pozivajući se na potvrdu iz Kliničkog centra, da je u incidentu jedan mladić zadobio ubodnu ranu u predelu vrata, ali i da je njegovo stanje stabilno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike