Beograđanin ceo dan pravio haos: Pobegao sa mesta saobraćajke, maltretirao ženu, pa pretio njenom prijatelju!

30.09.2020

08:41 >> 09:07

0

Beograđanin ceo dan pravio haos: Pobegao sa mesta saobraćajke, maltretirao ženu, pa pretio njenom prijatelju!
Copyright Profimedia

Beograđaninu D. C. (40) određen je pritvor zbog sumnje da je napustio mesto saobraćajke u kojoj je učestvovao i nije pomogao povređenima,  da bi potom maltretirao suprugu i pretio njenom prijatelju!

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je osumnjičeni u nedelju 27. septembra najpre putničkim vozilom učestvovao u saobraćajnoj nezgodi na raskrsnici Vojvođanske i Nehruove ulice na Novom Beogradu, u kojoj je šestoro osoba zadobilo lake telesne povrede, nakon toga napustio lice mesta, ne pružajući pomoć povređenima.

Dalje se uputio kod supruge u Surčin, s kojom je rastavljen, i vršio psihičko nasilje nad njom. Navodi se da se posle tog događaja vratio u stan u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu, nastavio da putem društvenih mreža ugrožava sigurnost tako sto je uputio pretnje po život prijatelju od supruge, gde je pronađen od strane policijskih službenika.

Njemu se na teret stavljaju četiri krivična dela i to ugrožavanje javnog saobraćaja, nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, nasilje u porodici i ugrožavanje sigurnosti.

Iz tužilaštva navode da s obzirom da je osumnjičeni izvršio više krivičnih dela, da je prethodno osuđivan za istovrsna krivična dela, nakon saslušanja, od strane tužilastva predloženo je određivanje pritvora osumnjičenom u trajanju od 30 dana, što je rešenjem suda i određeno.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike