Muškarac ranjen u sinoćnjoj pucnjavi u Čačku stabilno: "Povrede sanirane, stanje pacijenta se prati"

07.02.2023

08:31

0

Primljen je vidno uznemiren, stabilnih vitalnih parametara - rekla je dr Marija Stranjančević, specijalista urgentne medicine

Muškarac ranjen u sinoćnjoj pucnjavi u Čačku stabilno: "Povrede sanirane, stanje pacijenta se prati"
Pucnjava u Čačku - Copyright RINA

U sinoćnjoj pucnjavi koja se dogodila u kafiću čačanskom naselju Avenija Lipa u Ulici Gavrila Principa, iz vatrenog oružja ranjen je muškarac star 39 godina.

Povređeni čovek je kolima Hitne pomoći prevezen u čačansku Opštu bolnicu, sa prostrelnom ranom na trbušnom zidu i otvorenom ranom u predelu glave.

- Pacijent je primljen vidno uznemiren, stabilnih vitalnih parametara, inicijalno pregledan u našoj službi i nakon toga smešten u jedinicu intezivnog lečenja - rekla je dr Marija Stranjančević, specijalista urgentne medicine.

RINA
 

Navela je da je urađena sva potrebna dijagnostika i da je odlučeno da bude urađena hirurška intervencija sa otvaranjem prednjeg trbušnog zida i evidentiranjem stepena povreda. Povrede su sanirane, pacijent je stabilnog stanja i njegovo stanje se prati.

Policija je nedugo nakon pucnjave privela napadača.

Podsetimo, pucnjava koja se dogodila juče uznemirila je Čačane, a o razlogu zbog kog je stariji muškarac ispalio dva metka u drugog, starog 39 godina, za sada se još uvek samo nagađa.

- Čovek koji je pucao, sa prijateljem je sedeo u kafani. Navodno ga je neko od gostiju za susednim stolom provocirao nakon čega je Čačanin seo u svog Golfa 2 otišao, pa se vratio sa puškom, ovog što ga je provocirao zvao da izađe napolje i prvo mu pucao u stomak pa u glavu. Pominje se i da je razlog ovog sukoba dug od 2.000 dinara - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike