Ko je Asija J. koju danas spominje Lalić u sudnici: Devojka Radoja Živkovića Žutog hapšena posle ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

03.02.2023

15:28

0

Fotografije Radoja Živkovića i Milana Vujotića pronađene u mobilnom telefonu Turkinje, a Žutog zvala Mario

Ko je Asija J. koju danas spominje Lalić u sudnici: Devojka Radoja Živkovića Žutog hapšena posle ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
Devojka Radoja Živkovića Žutog hapšena posle ubistva Jovana Vukotića - Copyright Printcreen/ sozcu.com.tr/Tanjug/Rade Prelić

Srđan Lalić, koga u sudnici ispituje Veljko Belivuk, tvrdi da im je smeštaj u Turskoj, kad su pobegli pred državnim udarom, obezbedio Živković preko svoje devojke Turkinje Asije J. Ona je, takođe, ispitivana u istrazi ubistva vođe "škaljarskog klana" Jovana Vukotića za koje je, pored ostalih, osumnjičen i Radoje Živković Žuti.

Printscreen/skrinsozcu.com
Devojka Žutog hapšena posle likvidacije Jovana Vukotića

Asija J., uhapšena je nakon Vukotićevog ubistva, a bila je zaposlena u firmi kod Murata P., koji se sumnjiči da je skrivao Živkovića, dok se Žuti se navodno borio da dobije boravišnu dozvolu. Fotografije Radoja Živkovića i Milana Vujotića pronađene su u njenom mobilnom telefonu, a ona je navela da je Živkovića poznavala po imenu Mario.

- I Mario i njegov prijatelj su se borili da dobiju boravišnu dozvolu. Ali advokat to nije mogao da im sredi - rekla je tada Turkinja.

Na njenom telefonu pronađene su i fotografije vozila u kojem je Vukotić ubijen.

- Poznajem Maria pet godina. Dala sam mu tri puta da koristi moj telefon. Mario je rekao da je ispustio svoj telefon u taksiju kada se vraćao jedne večeri sa zabave i zato sam mu dala svoj telefon, koji je koristio dan-dva – rekla je Asija u istrazi ubistva Vukotića u Istanbulu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike