Belivukov vojnik molio Lalića da više ne pravi lapsuse: "Braću Budimir nikad nisam oslovio imenima ni nadimcima Buda i Buđa"

30.01.2023

17:02

0

Sudiju je zanimalo kako su se u grupi oslovljavali, a Lalić je rekao da su se svi zvali imenima koja su koristili na Skaj aplikaciji

Belivukov vojnik molio Lalića da više ne pravi lapsuse: "Braću Budimir nikad nisam oslovio imenima ni nadimcima Buda i Buđa"
Specijalni sud u Beogradu - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Okrivljeni Miloš Budimir ispitivao je Srđana Lalića i za ubistvo Kiće Markovića, pitajući da li se to desilo početkom novembra.

- Mislim da je bio 1. novembar, kraj radne nedelje - odgovorio je Lalić.

Detaljno si opisao ubicu napadača, a da li se na snimku vidi lice napadača?

- Ja sam to imao iz prve ruke, meni je ubica Lainović sam to rekao.

Antonio Ahel/ATA Images/Instagram
Ubijeni Ljubomir Marković Kića

Lalić je rekao da je Ljubomir Lainović posle ubistva vođe navijača odvezen u "štek stan", koji je pripadao pokojnom Vlastimiru Miloševiću.

Okrivljeni Budimir je ukazao sudiji da je Lalić više puta naveo da je Miloš bio prisutan u određenim situacijama, da bi se posle ustanovilo da je to bio njegov brat.

Lalić je priznao da je više puta napravio lapsus, a Budimir ga je zamolio da ih više ne pravi.

Sudiju je zanimalo kako su se u grupi oni oslovljavali, a Lalić je rekao da su se svi zvali imenima koja su koristili na Skaj aplikaciji, navodeći da se ne seća da li je ikada braću Budimir oslovio imenima ili nadimcima Buda i Buđa.
 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike