Rešena misterija: Identifikovana osoba čije je telo pronađeno u blizini kuće svekrve Ane Volš

28.01.2023 | 16:55

Autor: Mi. S.

Reč je o muškarcu Majklu Greju, koji je nestao 11. decembra

Copyright Printscreen/Instagram

U četvrtak popodne na plaži kod mesta Marblhed u Salemu u Masačusetsu, na desetak kilometara od kuće Dajane, majke Brajana Volša, pronađeni su ljudski ostaci, a policija je juče ispitivala o kome je reč, jer nije bila isključena mogućnost da ostaci pripadaju Ani Volš. Otkriveno je, međutim, da to ipak nije telo Ane Volš za kojom se traga od novogodišnje noći.

Osoba čije je telo pronađeno je, kako pišu američki mediji, identifikovana, a reč je o muškarcu Majklu Greju, koji je nestao 11. decembra. Državna policija i lokalni ronilački timovi intenzivno su tražili Greja u vodi pored plaže Juniper u Salemu. POGLEDAJ GALERIJU

Ljudske ostatke koji su duže vreme bili u moru, da podsetimo, pronašla je žena koja je šetala psa koji je osetio čudan miris i otrčao, a vlasnica ga je pratila. Sin žene koja je našla ostatke izjavio je da nije bilo prepoznatljivo da se radi o osobi, ali je dodao da je znao da je to telo.

Ana Volš, rođena Beograđanka i majka troje dece, da podsetimo, nestala je u prvim satima 1. januara, a u međuvremenu je njen suprug Brajan Volš uhapšen i optužen za ubistvo. Telo Ane Volš do danas nije pronađeno, a sumnja se da je suprug ubio, raskomadao i delove bacio u kontejnere koji su završili na deponijama.

Bonus video

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam