Vlasnik menjačnice ubijen nakon svađe oko duga? Otišao iz lokala nakon poziva, ubrzo pronađen mrtav (FOTO)

25.01.2023

12:10

0

Autor: M. B.

Jovan J. bio u menjačnici kada mu je zazvonio telefon, nakon čega je izašao napolje i seo u kola, verovatno da se nađe sa ubicom

Vlasnik menjačnice ubijen nakon svađe oko duga? Otišao iz lokala nakon poziva, ubrzo pronađen mrtav (FOTO)
Jovan J. pretučen je nasmrt u Veterniku - Copyright Foto: Printscreen Instagram 192.rs

Vlasnik menjačnice u Novom Sadu i autoplaca u Veterniku Jovan J. (47) pretučen je nasmrt nakon, kako se sumnja, poziva i rasprave sa za sada nepoznatim muškarcem.

Policija je njegovo telo pronašla u lokvi krvi pored njegovog automobila sinoć oko 20 sati, u u Ulici Nova 34 u blizini naselja Lipov Gaj u Veterniku.

 

 

Jovan J. bio u menjačnici kada mu je zazvonio telefon, nakon čega je izašao napolje i seo u kola, verovatno da se nađe sa ubicom.

- Policija je našla mobilni telefon ubijenog Jovana. Kamere su snimile ubicu koji je nakon zločina mirno otišao. Radi se na njegovom privođenju. Ubijeni nije imao kriminalni dosije niti je bio problematičan - kaže sagovornik Telegrafa blizak istrazi.

Pozivajući se na izvora bliskog istrazi, Blic piše da bi motiv ubistva mogao biti dužnički odnos između žrtve i ubice, kao i da, sudeći prema načinu izvršenja krivičnog dela, prvi zaključci iz istrage navode na to da ubistvo nije bilo planirano već da se desilo u afektu nakon svađe koja je prouzrokovala tuču.

- Nije još utvrđeno da li je žrtva kod sebe imala neku količinu novca koja bi mogla biti motiv za ubistvo odnosno da se krađa uzme u razmatranje tako da se trenutno spekuliše da je ubica bio dužan određenu svotu novca žrtvi te da je oko toga ispala svađa koja je dovela do zločina - naveo je izvor ovog portala blizak istrazi.

 

 

Kamere sa obližnjeg auto-servisa su snimile trenutak ubistva. Počinilac je identifikovan i policija za njim traga.

- Na snimku se vidi da su došli Fiatom 500 kojim je upravljao Jovan do mesta zločina i tamo se parkirali. Takođe, vidi se da je u automobilu došlo do koškanja i tuče nakon koje je osumnjičeni izvukao Jovana preko suvozačkog sedišta i bacio ga na zemlju. Sačekao je da prođu dva - tri automobila a zatim ga odvukao ispred automobila u kome se dogodio zločin i ostavio ga uz ogradu verovatno da bi malo zaklonio telo a zatim se odšetao u nepoznatom pravcu - objašnjava  sagovornik ovog portala.

Tužilac je zatražio obdukciju, veštačenja DNK tragova i snimak sa kamera.

(Blic)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike