Majci Ane Volš pre nekoliko dana od nje stigla praznična čestitka: Potpisali je i Brajan i njena ćerka!

22.01.2023 | 11:47

Autor: Miroslava Brkić

Ana Volš poslala je čestitku majci 19. decembra

Copyright Prinstcreen /Facebook/anawalshe

Milanka Ljubičić, majka Ane Volš, koja je nestala u novogodoišnjoj noći u Kohasetu u Masačusetsu, a za čije ubistvo se sumnjiči njen suprug Brajan, kaže za 24sedam da joj je pre nekoliko dana stigla praznična čestitka, koju joj je ćerka poslala sredinom prošlog meseca.

Milanka za naš portal navodi da joj je čestitka stigla pre pet-šest dana, koju joj je ćerka Ana poslala 19. decembra pošle godine, sa slikom njena tri sina, uzrasta od 2 do 6 godina.

Prinstcreen /Instagram/anawalshe
Ana Volš

- Na čestitiki je slika nasmejanih dečaka i Anin i Brajanov potpis - kaže Milanka za 24sedam i opisuje svoje unuke kao "fantastične".

Milanka je ranije za naš portal navela da misli da će brigu o Aninoj deci preuzeti njena druga ćerka, koja živi sa porodicom u Kanadi, a koja se čuje sa ljudima iz socijalne ustanove u Masačusetsu u kojoj se mališani trenutno nalaze.

Anina majka juče je bila na razgovoru u Ministarstvu spoljnih poslova povodom nestanka njene ćerke i za 24sedam navela da je potpisala papir na kojem se navodi šta će sve naše vlasti potraživati od američkih u vezi ovog slučaja.

Prinstcreen /Facebook/anawalshe
Ana i Brajan Volš

Ana Volš nestala je 1. januara, nakon što je proslavila doček Nove godine sa suprugom Brajanom i još jednim prijateljem u kući u Kohasetu u Masačusetsu. 

Njen nestanak prijavile su njene kolege iz Vašingtona 4. januara, nakon što se nije pojavila na poslu, a kasnije istog dana je to učinio i njen suprug.

PrinstcreenTwitter_Mari Salazar
Brajan Volš

Brajan je uhapšen nedelju dana kasnije zbog ometanja istrage, a od 17. januara se tereti za Anino ubistvo.

Na ročištu koje je pre nekoliko dana održano u Okružnom sudu u Kvinsiju, izneti su prikupljeni dokazi, među kojima je i Brajanova jeziva pretraga na internetu od 1. do 3. januara, a koja se tiče rešavanja tela. Takođe, navedeno je da su u kontejneru u blizini kuće Brajanove majke pronađene Anine stvari, kao i deset torbi sa predmetima na kojima su pronađeni Anina krv i tkivo.

Bonus video

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam