Svi se pitaju kako je uopšte vozio: Policija zaustavila vozača u Gornjem Milanovcu sa više od dva promila alkohola u krvi!

20.01.2023

23:15

0

Vozaču je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava zbog nasilničke vožnje

Svi se pitaju kako je uopšte vozio: Policija zaustavila vozača u Gornjem Milanovcu sa više od dva promila alkohola u krvi!
Ilustracija - Copyright RINA

Pripadnici saobraćajne policije u Gornjem Milanovcu isključili su juče iz saobraćaja četrdesetčetvorogodišnjeg muškarca koji je u Takovskoj ulici vozio “škodu“ sa 2,35 promila alkohola u organizmu.

Vozaču je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava zbog nasilničke vožnje.

Sličan incident

Podsetimo, pripadnici saobraćajne policije u Beogradu su početkom januara zaustavili i isklјučili iz saobraćaja četrdesetogodišnjeg državlјanina Grčke, koji je upravlјao teretnim vozilom pod dejstvom alkohola.

Policija je istog dana na obilaznici oko Beograda, na teritoriji Čukarice, zaustavila kamion kojim je upravlјao četrdesetogodišnjak, a alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 2,34 promila alkohola u organizmu.

Isti vozač isklјučen je iz saobraćaja i 4. januara na auto-putu Beograd-Niš kod naplatne stanice Vrčin, jer je imao 1,50 promila alkohola u organizmu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike