Trojica vozila pod dejstvom kanabisa u Grockoj, mladić (20) vozio na auto-putu 187,7 kilometara na sat

13.01.2023

10:35

0

Autor: M. B.

Četvorica vozača su isključena iz saobraćaja

Trojica vozila pod dejstvom kanabisa u Grockoj, mladić (20) vozio na auto-putu 187,7 kilometara na sat
Ilustracija - Copyright Profimedia

Saobraćajna policija isključila je iz saobraćaja trojicu vozača koji su upravljali automobilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jednog jer je vozio brzinom većom od dozvoljene.

Policija je sinoć posle 22 časa na teritoriji Grocke zaustavila osamnaestogodišnjeg vozača automobila „tojota“, devetnaestogodišnjeg vozača „renoa“, kao i tridesetjednogodišnjeg vozača „renoa“, a kako je droga testom utvrđeno, upravljali su pod dejstvom kanabisa, saopšteno je iz MUP.

Takođe, saobraćajna policija je sinoć oko 23 časa presretačem zaustavila i isključila iz saobraćaja dvadesetogodišnjeg vozača „folksvagen pola“ koji je na auto-putu Niš-Beograd upravljao brzinom od 187,7 kilometara na čas na delu gde je ograničenje 80 kilometara na čas.

Daljom kontrolom utvrđeno je da je vozač upravljao vozilom sa probnom dozvolom, suprotno zabrani upravljanja u tom vremenu, kao i da vozilo ima snagu motora veću od dozvoljene za probnu vozačku dozvolu.

Vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, navodi se u saopštenju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike