Ova vožnja završila se tragično: Dva puta juče prešao točkovima preko bakinog tela! Vozač autobusa već imao tri udesa

07.01.2023

10:18

1

Autor: 24sedam

Vozač autobusa D. F. (72), koji je na okretnici na Karaburmi usmrtio ženu A. M. (70) izazvao je tri saobraćajne nesreće u periodu od 2018. i 2022. godine

Ova vožnja završila se tragično: Dva puta juče prešao točkovima preko bakinog tela! Vozač autobusa već imao tri udesa
Autobus GSP Ilustracija - Copyright 24sedam/Luka Đorđija Talevski

D. F. (72), vozač autobusa na liniji 25, koji je sinoć na okretnici na Karaburmi usmrtio ženu A.M. (70) izazvao je čak tri saobraćajne nesreće u periodu od 2018. i 2022. godine.  Na sreću, u ovim saobraćajkama nije bilo povređenih.

Poslednja nesreća sa fatalnim ishodom dogodila se  kada se autobus kretao u rikverc.

Prema nepotvrđenim informacijama, autobus je došao na stanicu koja se nalazi na okretnici u Ulici Salvadora Aljendea i u jednom trenutku žena je otišla iza autobusa, najverovatnije, da bi pretrčala put. Podletela je pod autobus, a vozač nije bio to nije ni primetio.

U tom momentu autobus je krenuo unazad oborio ženu, zatim zadnjim točkovima prešao preko nje, a onda krenuo napred gde je još jednom točkovima prešao preko nesrećne žene.

O ovoj saobraćajnoj nesreći oglasilo se i Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu. Na licu mesta alkotestiran je vozač, koji nije imao alkohol u organizmu. Tužilaštvo je naložilo da se protiv vozača podnese krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanja javnog saobraćaja.

BONUS VIDEO

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike