Fatalna Kikinđanka obojicu sahranjuje: Zakoniti muž ubio njenog dugogodišnjeg partnera, pa se obesio o gredu!

05.01.2023

13:57

0

Autor: 24sedam

Meštani tvrde da je E. M. pre više godina ostavila muža ali da se nikada nisu sudski razveli

Fatalna Kikinđanka obojicu sahranjuje: Zakoniti muž ubio njenog dugogodišnjeg partnera, pa se obesio o gredu!
Uviđaj Ilustracija - Copyright Profimedia

Žena E. M. zbog koje se pre dva dana dogodio nezapamćen zločin, kada je njen muž Zoltan M. (57) ubio njenog dugogodišnjeg partnera Timotije Z. (63), a onda izvršio samoubistvo, organizovaće sahrane obojici muškaraca.

Zoltan će biti sahranjen danas u Ruskom Selu, gde je, inače, živeo, a Timotije sutra u Kikindi, gde je bilo njegovo prebivalište.

Zločin se dogodio u utorak rano ujutro, kada je Zoltan M. sačekao T. Z. ispred njegove kuće u Kikindi i tu ga ubio udarcima čekićem i ubodima nožem. Nakon toga se obesio na tavanu kuće svoje žrtve.

Krvava drama, kako se sumnja, dogodila se oko pet sati ujutro, a njihova tela nađena su nekoliko sati kasnije, kada su komšije primetile krv na vratima kuće i odmah pozvale policiju. Zločin se dogodio nakon što je Timotije odvezao E. M. na posao u pekaru gde je godinama radila.

- Ona nije bila Timotijeva ljubavnica već njegova dugogodišnja partnerka. Ona je ostavila muža pre šest-sedam godina, ali se nisu sudski razveli. Sa nesrećnim Timom je bila u dugogodišnjoj vezi i to su svi znali.  Znala je i njena ćerka, a znao je Zoltan, nije ona sad počinila preljubu, pa da se on iznenadio. Zoltan je dugo godina radio u inostranstvu, ali se vratio i radio je na nekom voćnjaku u okolini Kikinde. Šta mu je sada zasmetalo, sam Bog će znati. Mogli su fino da se razvedu i svako nastavi svoj život – ispričao je Kikinđanin dobro upućen u ovaj slučaj.

Zanimljivo je da je E. M naznačena kao ožalošćena na Zoltanovoj smrtovnici, Z. M., ali ne i na Timotijevoj.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike