Užas na Karaburmi: Autom udario ženu na pešačkom, pa shvatio da je ubio kumu

05.10.2020

08:34 >> 11:34

0

Vozač, star oko 60 godina, udario je ženu automobilom dačija tolikom silinom da su joj cipele odletele nekoliko metara. Preminula je u Urgentnom centru

Užas na Karaburmi: Autom udario ženu na pešačkom, pa shvatio da je ubio kumu
Copyright Foto :24sedam/ Goran Sivački

Žena, stara oko 50 godina, poginula je u petak na Karaburmi u Beogradu, kada je na nju naleteo automobil, dok je izlazila iz autobusa. Nesrećnu ženu je usmrtio, ni manje ni više, nego njen kum, nezvanično saznaje 24sedam.rs

Tragedija se dogodila na pešačkom prelazu, oko 17. 30 sati, u ulici Dragoslava Srejovića.

– Žena je izašla iz autobusa, koji se kretao u pravcu Mirijeva i zatim je krenula preko pešačkog prelaza. U tom trenutku na nju je naletelo vozilo „dačija“, kojim je upravljao muškarac, star oko 60 godina. Odmah se pojavila informacija da se poznaju odranije, međutim, usledio je šok kada je utvrđeno da su navodno žrtva i vozač u kumovskim vezama – navodi izvor blizak istrazi i dodaje da je vozač tvrdio da nije video ženu zbog autobusa:

– Autobus je još bio na stanici, pa vozač „dačije“ nije imao dobro preglednost. Udario je tolikom silinom, da su se ženi izule cipele i odletele nekoliko metara. Muškarac je izašao iz automobila i uhvatio se za glavu. Kukao je iz sveg glasa: „ Šta sam to uradio!“ – tvrdi naš sagovornik.

Na lice mesta stigli su suprug i sin žrtve, koja je još davala znake života.

– Prevezena je u Urgentni centar ali je preminula uprkos borbi lekara. Vozač je objašnjavao da nije video ženu na putu i plakao je. Neki očevici pričaju da je vozač čak u strahu, kada je ugledao ženu, stisnuo gas umesto kočnice – kaže izvor.

Utvrđuje se kako je došlo do tragedije

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike