Triput pokušao da pregazi čoveka autom: Podignuta optužnica protiv Kikinđanina

06.10.2020

09:00 >> 15:09

0

R. V. je prvi put uspeo da izbegne udarac, ali ne i drugi kada je zadobio teške povrede. B. B. je tada pokušao da ga dokrajči, ali se oštećeni spasao tako

Triput pokušao da pregazi čoveka autom: Podignuta optužnica protiv Kikinđanina
Copyright Ilustracija/Profimedia

Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu podiglo je optužnicu protiv B. B. iz Kikinde, zbog sumnje da je u aprilu ove godine pokušao svojim autom da pregazi R. V.. Tužilaštvo ga tereti za pokušaj ubistva.

Optužnica protiv B. B. je podignuta 8. septembra ove godine i potvrđena od strane Višeg suda, ali rešenje o potvrđivanju optužnice još uvek nije pravosnažno, navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu.

Sumnja se da je B. B. 10. aprila ove godine automobilom krenuo ka oštećenom R.V. kako bi ga udario, pregazio i tako usmrtio. Međutim, R. V. se izmakao i izbegao udarac, nakon čega se okrivljeni vratio vozilom unazad i ponovo dao gas.  Oštećen je poskočio i ponovo pokušao da se izmakne, ali ovog puta nije uspeo. Tada ga je B. B. prednjim delom vozila udario, usled čega je R. V. pao i zadobio teške telesne povrede.

Okrivljeni je i treći put vozilom krenuo ka oštećenom, ali je on ustao, sklonio se iza betonske bandere izbegavši tako udarac. B. B. je nakon toga napustio lice mesta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike