Poznato stanje devojčice koja je pala sa 6. sprata: Oglasio se Klinički centar u Nišu - dete je operisano (FOTO)

14.10.2022

08:51

0

Svesna je, komunikativna i stabilnih vitalnih parametara - rečeno je u Kliničkom centru u Nišu

Poznato stanje devojčice koja je pala sa 6. sprata: Oglasio se Klinički centar u Nišu - dete je operisano (FOTO)
pad dete - Copyright 24sedam/Maja Kostić

Trinaestogodišnja devojčica koja je u sredu 12. oktobra oko 23.30 časova pala sa 6. sprata zgrade na Vizantijskom bulevaru u Nišu, nakon zbrinjavanja i operacija u Kliničkom centru u Nišu nalazi se u stabilnom stanju, potvrđeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi za 24sedam.

- Stanje devojčice danas je stabilno. Svesna je, komunikativna i stabilnih vitalnih parametara - rečeno je u Kliničkom centru u Nišu.

Devojčica je juče operisana, a rađena je intervencija zbog otvorenog preloma potkolenice. Nakon toga je imala i intervenciju na kuku, a sanirane su joj i ostale povrede.

24sedam/Maja Kostić
 

Da podsetimo, trinaestogodišnja Nišlijka, koja je pod još nerazjašnjenim okolnostima u serdu uveče pala sa šestog sprata stambene zgrade u kojoj živi u Vizantijskom Bulevaru 116 je zadobila teške telesne povrede.

Devojčica je kroz prozor poslednjeg sprata stambene zgrade sa visine od oko dvadesetak metara pala na travnatu površinu.

Za sada nema informacija kako je došlo do nesreće ali prema nezvaničnim informacijama, ništa ne ukazuje da je dete povređeno usled krivičnog dela.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike