Cirkus u sudnici! Miljković pozvao Lalićevu majku za svedoka, Lalić otkrio kako je protivurečio Miljkoviću oko starleta

20.12.2022

16:34

0

Varniči u Specijalnom sudu

Cirkus u sudnici! Miljković pozvao Lalićevu majku za svedoka, Lalić otkrio kako je protivurečio Miljkoviću oko starleta
Marko Miljković i Srđan Lalić, ilustracija - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović E-stock Printscreen pink

Danas je u Specijalnom sudu tokom unakrsnog ispitivanja svedoka okrivljenog Srđana Lalića od strane optuženog Marka Miljkovića došlo do verbalnog obračuna, kada je Miljković insistira da Lalić odgovori gde je sef njegove majke, koliko je novca bilo u njemu i šta se desilo sa tim parama.

- Sef je policija otvorila i nije nađen novac u njemu - konstatovao je Lalić, nakon čega je Miljković upitao zar nije trebalo da njegova majka čuva njihove pare?

- Šta priča on, ja sam uvek svoju porodicu držao dalje od kriminala, za razliku od tebe Miljkoviću čiji je otac nosio Skaj, žena nosila Skaj...

Miljković je u tom trenutku zatražio da se Lalićeva majka pozove kao svedok, a zatim Laliću postavio pitanje da li je njemu i Belivuku ikada protivurečio, jer su mu oni bili šefovi.

Svedok saradnik je rekao da jeste, a onda je naveo primer za to:

- Kada ti Miljkoviću dovedeš onu starletu Aleksandru Nikolić u bunker, i tamo sa njom imaš odnos, ikad ti kažeš da je dobra "riba", ja kažem da nije, ja ti protivurečim.

I na prethodnom pretresu optuženi Marko Miljković postavljao je pitanja okrivljenom svedoku saradniku Srđanu Laliću.

Tako se razotkrila šema funkcionisanja Belivukove kriminalne grupe, ali i to da su im nalozi, ali i droga za preprodaju i narudžbine za likvidacije, navodno stizali lično od vođe "kavačkog klana" Radoja Zvicera.

Pričao je i o trgovini drogom, oružju, otmicama, objašnjavajući kako je grupa funkcionisala. Lalić je pored ubistava sa optužnice pričao i o ubistvima Ljubomira Markovića Kiće, Ljubomira Lainovića, Vlastimira Miloševića, Mirka Kojića, Adisa Spahića, Damira Hodzića, Aleksandra Šarca, Mileta Radulovića "Kapetana", Mirka Kojića, Miloša Perunićića, Igora Dedovića, Stevana Stamatovića i drugih. Pričao je i o "skaj" aplikaciji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike