Crni vikend odneo četiri života: Jedan mladić udario u prikolicu sa kupusom, drugi u parkirani kamion, a treći u prikolicu nasred puta!

18.12.2022

23:15

0

Milan Aleksić, Dejan V., Oliver Jevtić i još jedna osoba žrtve stravičnih udesa

Crni vikend odneo četiri života: Jedan mladić udario u prikolicu sa kupusom, drugi u parkirani kamion, a treći u prikolicu nasred puta!
Četvoro poginulih u stravičnim nesrećama ovog vikenda - Copyright 24sedam/M.K. Tanjug/Nenad Mihajlović printscreen/Instagram/192.rs

U seriji saobraćajnih nesreća u Srbiji proteklog vikenda poginulo je četvoro ljudi, a nekoliko je povređeno. Nesreće su se dogodile u Futogu, Lučanima, Smederevu, Aleksincu i Boru.

Milan Aleksić (24) iz Futoga poginuo je kada se "mercedesom" zakucao u reklamnu tablu, a zatim u traktorsku prikolicu punu kupusa, pri povratku iz noćnog provoda. Podsetimo, nesreća se dogodila u subotu oko četiri sata ujutru kada je Aleksić bio za volanom, dok je njegov suvozač Aleksandar K. (25) zadobio teške povrede.

Sumnja se da je Aleksić upravljajući "mercedesom" izgubio kontrolu nad vozilom, skrenuo s puta i udario u parkiranu traktorsku prikolicu. Povređeni Aleksandar K. je prošle godine u saobraćajnoj nesreći ostao bez rođenog brata Milivoja K. (27) i to u blizini mesta gde je on sada teško povređen u udesu sa prijateljem.

Aleksić je godinama servisirao "mercedes" u servisu koji drži njegov otac. Meštani Futoga ispričali su da je obožavao automobile, a bio je bukvalno zaljubljen i opčinjen markom "mercedes".

- Milan je bio jako fin dečko. Nikada problematičan. Jednom rečju dečko za primer. Kobnog jutra kiša je padala, pa pretpostavljam da je to razlog što je izgubio kontrolu nad vozilom.

Vatrogasci sekli lim

Aleksandar K. je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar Vojvodina, gde je primljen sa teškim telesnim politraumatskim povredama. Nastradali mladić biće sahranjen na slavu Svetog Nikole i to na lokalnom groblju u Futogu.

- Porodica je u šoku i ne može da se pomiri sa činjenicom da njihovog Milana više nema - kaže prijatelj porodice Aleksić.

Zakucao se u prikolicu traktora parkiranog nasred puta

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se večeras na putu Beograd - Zrenjanin kod Čente kada se automobil zakucao u neosvteljenu traktorsku prikolicu. Automobil je udario u zadnji deo neosvteljenog traktora koji je bio parkiran nasred puta, a samo pukom srećom vozač je izbegao smrt i teže povrede, jer je u traktor udario suvozačevom stranom. Policija je utvrdila da je vozač traktora imao 2,55 promila alkohola u organizmu.

Dejan V. (19) poginuo je jutros oko 9.45 sati u mestu Vica kod Lučana kada je vozilom "BMW" udario u parkirani kamion, a njegovo telo izvlačili su vatrogasci-spasioci koji su morali da seku lim kako bi došli do njega.

Mladić je imao probnu vozačku dozvolu, a nije imao ni sigurnosni pojas. Pokušao je da pretekne "golf" kojim je upravljao D. K. (19) i to takođe, sa probnom vozačkom dozvolom, a veruje se da je izgubio kontrolu nad vozilom.

- Sleteo je s puta i silovito se zakucao u kamion. D. K. koji je upravljao "golfom" sleteo je s puta, ali na drugu stranu od mladića, koji je poginuo vozeći "BMW". Istraga i dalje traje i ona će utvrditi sve detalje nesreće, a prema prvim informacijama, nije bilo kontakta između "BMW" i "golfa"

Jedna osoba poginula je u subotu oko 22.30 u teškoj saobraćajnoj nesreći koja koja se dogodila na Udovičkom putu u Smederevu. Prema nezvaničnim saznanjima u nesreći su učestvovali autobus i automobil marke "mercedes", koji su se direktno sudarili. Kolima Hitne pomoci dve povređene osobe prevezene su u smederevsku bolnicu.

"Audi" se zapalio

Oliver Jevtić (48) iz Niša poginuo je u subotu kod aleksinackog sela Katun oko 16.20 sati kada je izgubio kontrolu nad "audijem" i prevrnuo se na krov. Njegov automobil probio je ogradu, prevrnuo se i zapalio.

- Muškarac je Niša dovezen bez vitalnih parametara iz ekipom Hitne pomoci iz Aleksinaca. Pored preduzetih mera podlegao je povredama - rekli su za 24sedam iz KC Niš.

printscreen/Instagram/192.rs
Automobil Olivera Jevtića pretvorio se u buktinju

Iza sebe je ostavio neutešnu porodicu, troje dece i suprugu, ali i zaposlene u dve firme koje je vodio. Jevtić bio je uspešni niški privrednik i generalni direktor Bros Auta i lanca piljara Ivan- Oki prom.

Printscreen/Facebook/OFK Buducnost 2020
Oliver Jevtić

U saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila kod borskog sela Slatina, teško je povređena devojka stara 28 godina. Ona je za sada iz nepoznatih razloga sletela kolima sa puta i udarila u jedan od objekata koji se nalazio pored kolovoza. Prevezena je odmah u borsku bolnicu i nakon ukazane prve pomoći odmah je prebačena za Klinički centar Niš. Kako nezvanično saznajemo, devojka je u udesu izgubila ruku, zadobila povredu pluća, prelom rebara, prelom kosti lica i prelom butne kosti.

Pripadnici MUP u Vrnjačkoj Banji juče su prilikom kontrole saobraćaja, zaustavili jedan automobil i tom prilikom je alkotestiranjem vozača (57) utvrđeno da ima 4,33 promila alkohola u organizmu. Kako je saopštila Policijska uprava Kraljevo, vozaču je određeno zadržavanje i biće sproveden kod sudije za prekršaje.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike