Teška nesreća kod Kikinde: Prevrnuo se kombi sa radnicima, jedan muškarac poginuo!

16.12.2022

18:42

0

Svi povređeni su radnici jedne građevinske firme iz Zrenjanina i kombijem su krenuli na posao u Srbobran

Teška nesreća kod Kikinde: Prevrnuo se kombi sa radnicima, jedan muškarac poginuo!
Policija i Hitna pomoć na terenu Ilustracija - Copyright 24sedam/R.M.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros, pre sedam sati, dogodila na putu između Novog Bečeja i sela Bašaid kod Kikinde, poginuo je Ljubomir M. (62) iz Bašaida.

On je nastradao kada je kombi, koji je na posao prevozio još petoricu radnika, sleteo s puta i prevrnuo se.

U ovoj nesreći teško su povređena još dvojica radnika iz istog mesta koji su iz Opšte bolnice u Kikindi, gde im je ukazana prva pomoć, prebačeni u Novi Sad na dalju dijagnostiku i lečenje.

- Jedan pacijent, od 29 godina, primljen je sa teškim povredama rebara, kičmenog stuba i pluća. Najpre je zbrinut na Intezivnoj nezi naše bolnice, ali je zbog težine povreda prebačen na dalje lečenje na Institut za grudnu hirurgiju u Sremskoj Kamenici. Drugi pacijent, od 22 godine, prebačen u Klinički centar Vojvodine zbog povreda lica i glave. Treći pacijent ima prelom noge i potkolenica, a ostali imaju lakše povrede. Primili smo ukupno petoricu pacijenata i svima je ukazana pomoć u našoj ustanovi – rečeno je za medije u Opštoj bolnici u Kikindi.

Svi povređeni su radnici jedne građevinske firme iz Zrenjanina i kombijem su krenuli na posao, navodno u Srbobran, ali je vozilo, iz nepoznatih razloga sletelo s kolovoza i prevrenulo se.

Sumnja se da se kombi brže kretao, a jutros je na ovom području padala i kiša, pa je kolovoz bio mokar i klizav. Jutro je bilo jako oblačno i tmurno što se sve pominje kao mogući uzrok zbog kojeg je kombi sleteo s puta.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike