Muškarac (73) oboren na pešačkom prelazu u Čačku: Ima teške povrede, životno je ugrožen!

14.12.2022

20:10

0

Ova saobraćajnica važi za jednu od najkritičnijih na području Čačka

Muškarac (73) oboren na pešačkom prelazu u Čačku: Ima teške povrede, životno je ugrožen!
Ilustracija - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Na Bulevaru oslobođenja u Čačku tokom poslepodnevnih sati došlo je do saobraćajne nezgode kada je vozač putničkog automobila udario muškaraca koji je ulicu prelazio na pešačkom prelazu.

- Čovek je ležao na ulici, a na lice mesta je odmah stigla Hitna pomoć koja je povređenog muškarca prevezla do najbliže zdravstvene ustanove - rekao je za RINU jedan od očevidaca.

Stariji muškarac (73), koji je oboren na pešačkom prelazu, primljen je večeras u Urgentno-prijemnu službu čačanske Opšte bolnice. Nakon opservacije, zbrinut je na odeljenju intenzivne nege sa teškim telesnim povredama u vidu višestukih preloma lobanje, ekatremiteta i grudnog koša. Životno je ugrožen i njegovo stanje se prati.

Inače, ova saobraćajnica važi za jednu od najkritičnijih na području Čačka, a i ranije su se upravo na ovoj deonici dešavale saobraćajne nezgode u kojima su učesnici bili čak i đaci.

- Od kada je bulevar proširen mi smo na velikim mukama. Prebrzo i bahato se vozi, nezgode se često dešavaju. Još pre nekoliko godina smo blokirali ulicu kako bi ukazali na problem i tražili smo semafor. Tada ga nismo dobili, već ležeće policajce koji su se ubrzo nakon postavljanja skroz pohabali - ističu meštani.

Oni dodaju da je ova nezgoda od večeras samo još jedna opomena i podsetnik na veliki problem.

- Neophodno je da nam nadležni pomognu što pre kako bi sprečili neku tragediju. U blizini je Osnovna škola i mnogo dece prelazi ovu ulicu - dodaju Čačani.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike