Sedmorica isključena kod Kruševca: Jedan vozio "bentli" 141 na sat, drugi se pijan zakucao u parkirani auto, treći drogiran!

11.12.2022

23:15

0

Autor: 24sedam

Tridesetjednogodišnji vozač "alfa romea" odbio je da se podvrgne alkotestiranju

Sedmorica isključena kod Kruševca: Jedan vozio "bentli" 141 na sat, drugi se pijan zakucao u parkirani auto, treći drogiran!
Ilustracija - Copyright Tanjug/ OMK MUP Republike Srbije

Mladić star 30 godina danas je zaustavljen na putu Kruševac-Ravni nakon što je “bentilijem” vozio brzinom od 141,2 kilometara na sat.

U policiji preciziraju da su danas u mestu Gornji Stepoš, presretačem zaustavili ovog vozača, koji je upravljao vozilom na delu puta gde je ograničenje 50 kilometara na čas.

Policija u Aleksandrovcu zatekla je devetnaestogodišnjeg vozača „audija“ u stanju teške alkoholisanosti sa 1,96 promila u organizmu, koji je udario u parkirano vozilo, a koji je pritom imao probnu vozačku dozvolu.

Prilikom kontrole saobraćaja u Varvarinu, policija je zaustavila dvadestjednogodišnjeg vozača automobila „golf 4“ koji je, kako je droga testom utvrđeno, bio pod dejstvom psihoaktivne supstance THC.

Pripadnici saobraćajne policije u Brusu, noćas, oko sat vremena posle ponoći, zaustavili su automobil "fijat punto" kojim je upravljao tridesetsedmogodišnjak, kojem je alkotestiranjem utvrđeno da je imao 2,04 promila alkohola u organizmu.

Tridesetjednogodišnji vozač "alfa romea" odbio je da se podvrgne alkotestiranju, nakon što ga je policija nedaleko od Ćićevca zaustavila jer se prethodno oglušio o saobraćajni znak za zaustavljanje i zvučnu i svetlosnu signalizaciju.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu, isključili su iz saobraćaja vozače, koji su upravljali automobilima pod dejstvom alkohola, psihoaktivnih supstanci, kao i zbog prekršaja nasilničke vožnje i odbijanja alkotestiranja.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike