Određen pritvor bludnom treneru: Tužiocu se pravdao da se samo šalio s decom

08.10.2020

10:14 >> 14:29

0

Određen pritvor bludnom treneru: Tužiocu se pravdao da se samo šalio s decom
Copyright Aleksandar F. /Facebook

Fudbalski trener iz Vladičinog Hana Aleksandar F. (36), koji je osumnjičen da je dečaku kojeg je trenirao slao neprimerene poruke i dodirivao ga, u tužilaštvu je ponovio da se “šalio”. Njemu je određen pritvor do 30 dana.

Trenera Omladinske škole FK Radnik iz Surdulice sumnjiči se da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje. Trenera su policiji prijavili roditelji dečaka zbog poruka neprimerene sadržine koje su našli u telefonu. Dečak je potom, prema rečima našeg izvora, rekao u policiji da ga je trener neprimereno dodirivao.

Aleksandru je određen zadržavanje do 48 sati, a juče je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vladičinom Hanu, gde je kako saznajemo, ponovio ono što je ranije rekao i u policiji.

– Nije negirao da je slao poruke i da je imao takav odnos sa decom, a rekao je da je u pitanju šala i ništa drugo. Ispričao je i da im je davao savete da bolje rade, igraju… – kaže naš izvor upoznat sa slučajem.

Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo određivanje pritvora, koji je prema rečima tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu Dragana Nikolića, sud potvrdio. Tužilac navodi da će se u narednom periodu veštačiti predmeti oduzeti od osumnjičenog (kompjuter i telefon) kao i da sledi ispitivanje svedoka.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike