Sestra Marija o agoniji kroz koju su prošli: Ovo je prava istina o nestanku moje Milice

09.10.2020

15:20 >> 07:53

0

Milica G. (25) iz Batajnice je pronađena jutros na parkingu Kliničkog centra Srbije u Beogradu i roditelji je nisu još uvek videli

Sestra Marija o agoniji kroz koju su prošli: Ovo je prava istina o nestanku moje Milice
Copyright Privatna arhiva

Milica G. (25) iz Batajnice je pronađena jutros na parkingu Kliničkog centra Srbije u Beogradu i roditelji je nisu još uvek videli. Kako smo nezvanično saznali, devojka čiji nestanak je prijavljen u sredu uveče, ima ranu na glavi, u teškom psihičkom stanju je, a kada će porodica moći da je vidi, nije poznato. Njena sestra Marija priča za 24sedam o svim detaljima nestanka.

-Hvala Bogu živa je – rekla nam je Miličina sestra Marija. – Nismo spavali celu noć i jako smo bili uznemireni zbog sestrinog nestanka, molim vas, razumite nas. Ono što znamo je da ona nije psihički dobro, u teškom stanju je, a kako stoje stvari nećemo je videti uskoro. Što se tiče rane na glavi o kojoj su mediji izvestili, ne znam o tome ništa. Čak mi ni roditelji to nisu pomenuli , tako da ne znam šta se konkretno dogodilo, ali se radi na tome da saznamo šta se sa mojom sestrom desilo. Milica se uvek javi gde je, čim smo primetili da je nema, odmah smo prijavili nestanak. Kažu da je znala da je potraga za njom, ali nikome od nas nije jasno kako. I da joj je bio uključen mobilni, ona nema telefon koji ima internet.

Kada je Milica nestala u prvi mah su svi pomislili je za njen nestanak “kriv” bivši dečko koga je ona već prijavljivala policiji zbog uvreda i ucene. Međutim, sestra Marija tvrdi da taj dečko nema nikakve veze sa nestankom njene sestre.

-Milica je bila u vezi sa tim N. M. (32) iz Surčina, ali to je bilo pre i nema veze sa njenim nestankom juče. Istina je, da je ona trebalo da se upozna u sredu sa izvesnim Milošem o kome mi ništa ne znamo.

Marija tvrdi da ima svoju teoriju što se tiče Miličinog nestanka, ali ne želi da to podeli sa javnošću kako ne bi remetila istragu.

-Ona je rekla navodno da je išla da obiđe manastire, ali šta je istina – to ćemo tek otkriti – rekla nam je Marija.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike