U Sremu pronađeno telo žene pored puta: Sumnja se da je neko usmrtio kolima, pa pobegao

29.11.2022

14:15

0

Autor: 24sedam

O svemu obavešteno nadležno javno tužilaštvo koje je pokrenulo postupak rasvetljavanja ovog nesrećnog slučaja

U Sremu pronađeno telo žene pored puta: Sumnja se da je neko usmrtio kolima, pa pobegao
Ilustracija - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Beživotno telo V.J.(82) iz Martinaca pronađeno je danas pored puta između tog mesta i Laćarka a kako nezvanično saznaju mediji, sudeći prema prvim rezultatima istrage, nju je neko pregazio i pobegao sa mesta nesreće, prenosi Blic.

- Nesrećnu staricu pronašao je jedan prolaznik jutros oko 9 časova i obavestio policiju koja je izašla na teren gde su zatečeni ostaci plastike, verovatno od branika i fara automobila, tako da postoji osnov sumnje da je neko kolima naleteo na nju a zatim pobegao sa mesta nesreće. Na to ukazuju i povrede koje su bile vidljive na telu starice - priča izvor.

Kaže da je o svemu obavešteno nadležno javno tužilaštvo koje je pokrenulo postupak rasvetljavanja ovog nesrećnog slučaja.

- Po nalogu tužioca telo nesrećne starice prebačeno je u novosadski Institut za sudsku medicinu na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti a policija nakon obavljenog uviđaja polako "sastavlja kockice" i utvrđuje sa kog bi vozila mogli biti ostaci na mestu nesreće. Nakon rasvetljavanja svih okolnosti koje su dovele do nesreće moći će da se pronađe i eventualni izvršilac ovog krivičnog dela za kojim policija intenzivno traga - objašnjava sagovornik.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike