Jezivo porodično nasilje na Zvezdari: Određeno zadržavanje ocu koji je tukao dete igračkom po glavi dok se nije polomila

17.11.2022

16:57

0

Zbog svih opisanih udaraca dete je zadobilo teške telesne povrede konstatovane od strane lekara

Jezivo porodično nasilje na Zvezdari: Određeno zadržavanje ocu koji je tukao dete igračkom po glavi dok se nije polomila
Ilustracija - Copyright Profimedia

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je dana 12.11.2022. godine u saradnj sa PS Zvezdara odredilo zadržavanje osumnjičenog T.I., zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici, za koje je predviđena kazna zatvora u trajanju od 2 do 10 godina.

Naime osumničeni je izvršio krivično delo na taj nacin sto je dana 12.11.2022. godine primenom nasilja ugrozio spokojstvo, duševno stanje i telesni integritet svog deteta od 5 godina, koje se kriticnom prilikom nalazilo u stanu gde zive.

Profimedia
 

Dok je dete bilo na krevetu uhvatio isto u predelu ruku i bacio na drugu stranu kreveta, vičuci na dete jer nije rasklonilo igračke, nakon čega je plastičnom lutkom koju je držao u ruci zadao nekoliko udaraca u predelu čela, udarajući dok se igraćka nije polomila, dok je dete plakalo i bezuspešno pokušavalo da se zaštiti od udaraca, nakon čega je iz cipelarnika uzeo patiku i istom zadao još nekoliko udaraca po glavi i telu, dok je drugom rukom dete držao za kosu.

Zbog svih opisanih udaraca dete je zadobilo teške telesne povrede konstatovane od strane lekara.

Tužilaštvo je saslušalo osumnjicenog koji je negirao izvršenje krivičnog dela, nakon čega je predložen pritvor i isti je određen od strane suda u trajanju od 30 dana.

U daljem toku postupka, obaviće se neophodna veštaćenja, ispitati svedoci i preduzeti ostale neophodne dokazne radnje, nakon čega će biti doneta konačna odluka tužilaštva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike