Baka narko-diler nekada vozila tramvaj: Svi znaju da hramlje, nosi štap, ali im nije bilo poznato zašto se nije odvajala od ranca!

16.11.2022

15:12

0

Starica Nada V. iz Zemuna uhapšena sa pola kilograma droge, digitalnom vagicom za precizno merenje i nožem

Baka narko-diler nekada vozila tramvaj: Svi znaju da hramlje, nosi štap, ali im nije bilo poznato zašto se nije odvajala od ranca!
Ilustracija - Copyright 24sedam/Profimedia

Baka Nada V. (78) iz Zemuna uhapšena je, jer je u njenom rancu nađeno skoro pola kilograma droge, digitalna vagica za precizno merenje i hladno oružje u šumi u naselju Galenika. Hapšenje se dogodilo u Ulici Svetozara Papića, kada je Interventna jedinica 92 slučajno naletela na osumnjičenu.

Interventna jedinica u utorak je patrolirala ovim krajem grada i u jednom trenutku primetili su kako se nešto pokreće iz žbunja. Kada su se pripadnici MUP približili niskom rastinju videli su Nadu V. koja je u tom trenutku bacila ranac. Opkolili su je, a zatim su otvorili ranac koji je prethodno bacila. Naime, u njemu je nađena droga, vagica za precizno merenje i nož.

MUP Srbije povodom slučaja bake dilerke oglasio se saopštenjem, gde su između ostalog naveli da su u akciji učestvovali pripadnici MUP u Beogradu, Interventne jedinice 92 i PS Zemun i to u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu.

Kako je saopštio MUP, policija je osumnjičenu zatekla pored puta u šumi u Zemunu sa rancem, u kome je pronađeno oko 400 grama bele praškaste materije za koju se sumnja da je amfetamin, kao i digitalna vagica. Ona je osumnjičena za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Komšije uhapšene dilerke kažu za medije da su šokirane njenim razlogom hapšenja.

MUP
 

- Krajnje smo iznenađeni da je Nada dilovala drogu. Živimo u ludom vremenu, ali je ona uvek delovalo pošteno, i nikada ne bi mogli da je povežemo sa kriminalom. Naša Nada je nekada radila u GSP i vozila je tramvaj. Hramlje, nosi štap i živi sa sinom, dok njen drugi sin živi i radi u Sloveniji, gde je zasnovao porodicu - kažu komšije.

Komšije objašnjavaju da se osumnjičena nije odvajala od ranca koji je nađen u šumi.

- Ranac je uvek nosila sa sobom i nigde nije išla bez njega. Doduše nismo znali čime se bave sin i ona, ali su navodno uvek trgovali s nečim, a sada znamo i s čim. Živeli su skromno i povučeno, a na mestu ge je uhapšena Nada ima baštu. Odavno imaju baštu u tom delu šume koja se nalazi preko auto-puta i seju nešto. Nije isključeno da je to marihuana. Iznenadi se čovek kada sazna da zapravo nema pojma ko živi u njihovom okruženju - kažu žitelji ovog dela Zemuna.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike