Posle dva dana bekstva "pao" pripadnik "Principa": Belivukov vojnik osumnjičen za dilovanje droge

13.11.2022

18:35

0

Autor: 24sedam

Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor, a sudija je taj predlog usvojio

Posle dva dana bekstva "pao" pripadnik "Principa": Belivukov vojnik osumnjičen za dilovanje droge
zaplena 300 kg marihuane foto mup (5) - Copyright Foto:MUP

U saradnji Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova danas je u "štek" stanu nakon dva dana skrivanja uhapšen Pavle O. iz Koteža zbog sumnje da je trgovao narkoticima.

Zajedno sa njim uhapšen je i vlasnik tog stana.

Prema operativnim podacima, Pavle O. je pripadnik navijačke grupe "Principi", koju su do hapšenja pre dve godine predvodili osumnjičeni za niz teških ubistva i druga krivična dela, Veljko Belivuk i Marko Miljković, piše Blic. 

Bio je izrazito aktivan i visoko pozicionirani pripadnik "Principa", ali se nakon hapšenja vođa, Belivuka i Miljlovića, primirio

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Petar B. (35) u čijoj je kući u Krnjači zaplenjeno 22 kilograma marihuane, 2 kilograma amfetamina, 700 grama hašiša, 150 ekstazija, mašina za vakumiranje i 2 elektronske vagice za precizno merenje.

Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor, a sudija je taj predlog usvojio. 

Petru B. se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike