Nesvakidašnji incident u Trsteniku: Đaci izmakli stolicu profesorki, žena pala, a oni sve snimali telefonima i smejali se!

14.11.2022

16:46

2

Vaspitno-disciplinski postupak pokrenut protiv tri učenika Tejničke škole u Trsteniku

Nesvakidašnji incident u Trsteniku: Đaci izmakli stolicu profesorki, žena pala, a oni sve snimali telefonima i smejali se!
Copyright Profimedia Pixabay

Protiv tri učenika Tehničke škole u Trsteniku pokrenut je vaspitno-disciplinski postupak zbog incidenta, koji se dogodio u učionici škole 9. novembra. Učenici su izmakli profesorki stolicu, koja je pala na pod, snimali je mobilnim telefonom i smejali se.

Slučaj se odigrao u odeljenju trećeg razreda tokom šestog časa. Prijavljen je policiji i Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Đak je došao iza profesorke koja je sedela. Ona mu je smirenim tonom rekla: “Znaš li da nije kulturno stajati nekome iza leđa?”. Odmah zatim, učenik je izvukao stolicu i žena je pala na pod. Nakon toga, na snimku se čuje neprijatno smejanje u učionici. Ceo događaj je “uživo” prenosio na društvenoj mreži drugi učenik, pa kada je prekinuo snimanje, uključio se drugi učenik,koji je svoj snimak delio na Viberu.

Maltretirana profesorka tokom večeri se javila Hitnoj pomoći i trenutno je na bolovanju. U Tehničkoj školi Novostima je rečeno da je pokrenut vaspitno-disciplinski postupak.

- Slučaj smo odmah prijavili Školskoj upravi, Centru za socijalni rad, Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu. U pisanoj formi obavestili smo roditelje učenika koji su učestvovali u incidentu i očekujemo pisane izjave učenika, uz prisustvo roditelja. Tim za zaštitu od nasilja se sastao, radimo na izradi operativnih planova. Održaće se i roditeljski sastanak u tom odeljenju - - iznosi Milan Glidžić, direktor škole.

Tehničku školu pohađa 635 učenika. Đaci uključeni u incident nisu od ranije poznati po problematičnom ponašanju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike